Ennek a fényképnek az alsó részén olyat látsz, aminek 1 a 200 millióhoz az esélye

Miután megszületett két kislányuk, Lillian és Josie, Amber Ertley és Levi Nelson úgy döntöttek, egy harmadik babát is szeretnének.

Nem sokkal később Amber már teherbe is esett. A család határtalanul boldog volt. Ám az ultrahangos vizsgálat során rájöttek: sokkal nagyobb fáéba vágták a fejszéjüket, mint eredetileg gondolták. Amber ugyanis hármas ikrekkel volt terhes! Ez viszonylag ritka, ha csak nem mesterséges úton történik a fogamzás, a pár azonban nem ezzel a módszerrel élt.

Amber és Levi tehát kénytelen volt megbirkózni a gondolattal, hogy három helyett öt gyermekük lesz. Természetesen nagyon boldogok voltak.

Aztán eljött a várva várt nap. Amber három egészséges és csudaszép kisbabának adott életet. És ekkor jött az újabb döbbenet: a három kisbabáról ugyanis kiderült, hogy mind egypetéjű ikrek! Erre alig 1:200 millióhoz az esély.

Sajnos a harmadik baba születése utáni percekben azonban Amber szíve megállt. Az orvosok hosszan küzdöttek az életéért, mire sikerült stabilizálni az állapotát, ám hónapokig kellett a kórházban maradnia, miközben férje a barátok segítségével igyekezett ellátni a három kisbabát.

A történet végül szerencsére jól zárult. Ambert is kiengedték már a kórházból, és végre az egész, hatalmasra bővült család együtt lehet.

Örülünk, hogy a nem mindennapi sztori happy enddel ért véget és további sok boldogságot kívánunk az egész családnak!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!  

(Forrás: blikkrúzs)