A lottó ötösnek is ennyi az esélye: egypetéjű négyesikrek születtek a világjárvány idején, már képek és videó is készült a babákról

35 éves Jenny és férje, Chris Marr egészen káprázatos és eseménydús hónapokon vannak túl, hiszen egypetéjű négyesikrek szüleivé váltak, ráadásul a világjárvány idején!

Először azt mondták a párnak, hogy az anyuka hármasikrekkel várandós, aztán a következő vizsgálatnál helyesbítettek: négy gyerek érkezésére számítsanak!

Mindkét szülő egyke volt, a családjukban nem volt példa még ehhez hasonló eseményre, ezért sokkolta őket a bejelentés. „Azzal viccelődtem, hogy többet nem jövök vissza, mert legközelebb már azt mondják majd, hogy öt baba van. Teljesen ledöbbentünk.” – mondta Chris.

„Ez hihetetlen. Valószínűleg soha többet nem fordul elő ilyesmi a karrierem során. Azt mondtam nekik: vegyetek néhány lottószelvényt, mert annak az esélye, hogy ez megtörténik, körülbelül annyi, mint hogy valaki megnyeri a főnyereményt.” – nyilatkozott az orvos.

A négy csöppség – érkezési sorrendben – a Harrison, Hardy, Henry, Hudson nevet kapta, így a monogramjuk is egyezik. A babák és anyukájuk is jól vannak, ha leszámítjuk, hogy három óránként kell etetni őket. A szülés rekordsebes volt, mindössze három perc alatt megvoltak az ikrek, igaz, császármetszéssel születtek.

A magas kockázat miatt az anya, Jenny Marr sok időt töltött a kórházban, majd 28,5 hetesen világra jöttek a négyesikrek márciusban: ekkor már javában dúlt a karanténhelyzet, nagy lezárások voltak, és mindenki kesztyűben és maszkban közlekedett a világjárvány által sújtott kórházban.

A babák és az anya két hónapot töltöttek a kórházban, és most végre hazamehettek: mind a négy kicsi jól van, és az egész család nagyon boldog

A 35 éves férj is besegít a kicsik gondozásába természetesen, de ezt a feladatot megosztja a família kedvenc kutyájával, Zekével.

View this post on Instagram

Books books books books books books books books books books books books books books books Booooooookkkks! (Cue LMFAO song “shots”) we love books and our collection is growing. I am determines to make book and dinosaur loving babies. It’s been a good day and with and earlier than normal start we are doing great. Moms, you know how important a schedule is, moms of multiples you really know. Getting off schedule can be so difficult, but somehow these guys get themselves back on schedule by the end of the day. It’s amazing….just like them. #marrquads #themarrthemerrier #quadruplets #identicalboys #identicalquadruplets #identicalquadrupletboys #quadmom #boymom #quadrupletsofinstagram #momofmultiples #books #dinosaurs #humpday #schedules #babiesofinstagram #boymum #motherofboys #mamasboy #mommasboy

A post shared by Jenny Marr (@themarrthemerrier) on

View this post on Instagram

I’m going to admit that about an hour a day the TV comes on. It’s always informational TV ie. discovery channel, natgeo, the news, or baking/cooking shows. It’s nice to have something other than background music on in the house. That being said after watching the great British baking challenge I always have a desire to bake, and here’s one thing, I DONT bake. I’m terrible at it, but I keep trying. Anyway, back to the babies, we watch the shows and then we have days like today where I bring them in their sit me up chairs into the kitchen and we cook together. I’m hoping this creates a love for food and cooking or baking in their lives and with me. Today we made our red sauce that we freeze, shortbread, and pork verde. And friends I don’t use recipes except for baking so don’t ask. Lol! Thanks to @theollieworld for these daywear onsies that we are still fitting in. We are still enjoying your gift. ☺️ #marrquads #quadruplets #quadrupletboys #bakingwithkids #baking #shortbread #identicalquadruplets #identicalquadrupletboys #quadmom #quadsquad #momofmultiples #boymom #brothers #identical #theollieworld #ollieworld #babiesofinstagram

A post shared by Jenny Marr (@themarrthemerrier) on

Itt egy kisfilmet is láthatsz róluk:

A világon összesen 72 regisztrált egypetéjű négyes iker él, a többségük lány.

Nagyon-nagyon jó egészséget kívánunk az egész családnak és természetesen szívből gratulálunk a gyönyörű babákhoz!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!