A hölgy talál egy szemeteszsákot az úton. Mikor észreveszi, hogy a zsák hirtelen megmozdul, szóhoz sem jut:

Mikor Malisse Sergent Lewis egyik nap munkába indult, úgy döntött rövidebb útvonalon szeretne eljutni az irodába. Akkor még nem sejtette, hogy ezzel a döntéssel életet fog menteni..

A hölgy egyik nap már késésben volt és kitalálta, hogy egy rövidebb útvonalon fog bemenni a munkahelyére, a Kentucky államban lévő iskolába, írta a The Dodo.

Út közben meglátott egy furcsa alakú szemeteszsákot. Lelassított és közelebb ment hozzá, ekkor vette észre, hogy a zsák mozog.

Fogalma sem volt mi lehetett benne de úgy döntött, mindenképpen ki fogja engedni azt a valamit.

Amikor Malissa kiszállt a kocsiból, hogy megvizsgálja a zsák tartalmát, látta hogy a zsák még jobban elkezdett mozogni. Tudta, hogy biztos egy állat van benne, aki megérezte, hogy közeledik valaki. Mikor kinyitotta, nem hitt a szemének – egy kölyök kutya volt az.

A kutyus hálás farokcsóválással jelezte, hogy öröl Malissának.  hogy abban a pillanatban tudta, hogy minden megy.

A kutyának volt egy nyakörve is, amellyel azonosítani lehetett az állatot. Az viszont nem volt világos, hogy a kölyköt ellopták vagy egyszerűen kirakta a gazdája. De egy dolog biztos volt – ha Malissa aznap nem lett volna ott, az állat már valószínűleg nem élne.

Az esetet jelentették a rendőrségnek, de nem találták meg a tulajdonost. De ez már nem is volt fontos, a Lewis család úgy döntött, hogy megtartja őt és új nevet is adott neki.

– Szeretjük ezt a kölyköt. Jó helye lesz nálunk. Örülök, hogy a megfelelő helyen voltam a megfelelő időben, így megmenthettem őt, mondta Malissa.

Malissa úgy döntött, hogy közzéteszi a sokkoló felvételt, amely mellé ezt írta: „Kérem, tudassa velem, ha ez a kölyök kutya a magáé. Ha igen, akkor maga egy gazember, amiért kirakta őt egy szemeteszsákban az út közepére…..

Köszönjük Malissának a segítséget, a kiskutya most végre biztonságban van és szerető család veszi őt körül!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!