Zokogva hívta a mentőket a budapesti menyasszony: a fátylat felhajtva még a tapasztalt mentősök is meglepődtek

Az esküvő kétségkívül az egyik legboldogabb nap egy nő életében. Azonban a most következő esetben könnyen pont a legszörnyűbb nap lehetett volna, ha az Országos Mentőszolgálat nem cselekedett volna kiválóan.

Az Országos Mentőszolgálat osztotta meg a különös történetet a Facebook-oldalán, ugyanis egy esküvőhöz hívták őket a múlt hétvégén: “Zokogva hívta a mentőket saját esküvőjére egy fővárosi menyasszony a hétvégén. A nőnél 40 perccel a boldogító igen kimondása előtt allergiás panaszok léptek fel, így rövid időn belül mentőtiszti kocsi érkezett a helyszínre.

A “fátylat felhajtva” sokat látott bajtársaink szemöldöke is megemelkedett, az ismert ételallergia ugyanis nem csak légzési nehézséget, nagy kiterjedésű, jól látható bőrelváltozásokat is okozott a fiatal nő arcán és karjain.

Az emelt szintű ellátásnak köszönhetően a tünetek jelentősen enyhültek, de nem szűntek meg. Közben érdekes alkudozás vette kezdetét, hisz bajtársaink további kórházi ellátást tartottak szükségesnek, a megkönnyebbülten szipogó menyecske viszont férjhez szeretett volna menni.

Végül bajtársaink rugalmasan kezelték a helyzetet és a fiatal pár egy rövidített verzióban fogadott örök hűséget, amíg az elszállítást végző egység megérkezett. Az valószínűleg sokaknak feltűnt, hogy két aggódó egyenruhás vigyázza az eseményt az első sorból, azt azonban kevesen látták, hogy férje kíséretében, stabil állapotban szöktetik kórházba a menyasszonyt.”

Sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak és gratulálunk a mentősöknek! 

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Képünk illusztráció)