Zenekarának tagjai közzétették Siklósi Örs utolsó üzenetét: ezekből a megrázó gondolatokból mindenki rengeteget tanulhat

Egy ország gyászolta Siklósi Örsöt, az AWS zenekar frontemberét másfél hónappal ezelőtt, hiszen mindenkit nagyon megrendített a halála: egy tevékeny, tehetséges, fiatal élet szakadt félbe. Amikor a leukémia elragadta Örsöt 2021. február 5-én, még 30 éves sem volt.

A családtagok, barátok, zenekari tagok számára különösen fájó volt a gyász, időnek kellett eltelnie, amíg valamennyire fel tudták dolgozni a szörnyű tragédiát. Az AWS tagjai most döntöttek arról, hogy nyilvánosságra hozzák Siklósi Örs utolsó gondolatait.

Facebook oldalukon ezt írják bejegyzésükben Siklósi Örsről:

“Januárban telt le a transzplantációjának 100. napja, ami a betegség alakulásában egy kritikus mérföldkő, ez alkalomból szerette volna megosztani veletek a történetét. Sajnos erre már nem került sor, de arra gondoltunk, megmutatnánk nektek a tervezett bejelentésének pár gondolatát, hiszen sokat elmond arról, milyen ember is volt Ő valójában. Talán egy kis iránymutatást is adhat nekünk, akik most még nehezen tudjuk elfogadni a történteket.”

Ezek pedig már Örs gondolatai:

„Az egész kezelés során egy hasonlat volt előttem, ami vitt előre: kétféleképpen lehet megmászni egy hegyet. Szenvedhetsz, hogy milyen fárasztó, fáj mindened, és amúgy is minek, vagy pedig bevállalod, hátadra veszed a zsákodat, és teljesíteni akarod a lehető legjobban.

Voltam sokszor nagyon lent, átestem pár életmentő műtéten, volt, hogy nem tudtam mozogni, de mindig az élet és az élni akarás vitt előre, akármennyire is rossz volt.

Szeretném ezt az üzenetet közvetíteni, hogy az életnél nincs semmi fontosabb. Akármekkora a hegyed, mászd mosolyogva, örülj annak, hogy élhetsz, és ne félig üresnek, hanem félig telinek lásd a pohárban a vizet.”

Itt megtekintheted a teljes bejegyzést:

Oszd meg, hogy mások is láthassák!