Zalatnay Sarolta tartalékai végére ért: kiderült, ki tartja el most, a bajban

Az énekesek, színészek, előadóművészek számára az elmúlt immár több mint egy év irgalmatlan megpróbáltatást hozott.

A világjárvány tavaly márciusi, magyarországi megjelenése óta szinte minden jelentősebb bevételüktől elestek, hiszen egy-két kivételtől eltekintve elmaradtak a koncertek és a színházi előadások döntő részét is le kellett mondani.

Nem meglepő, hogy Zalatnay Sarolta is végére ért a tartalékainak, Niki lányára kénytelen támaszkodni, ő lett a pénzkereső a családban. A Ripostnak így mesélt erről az énekesnő:

„Most nincs más megoldás, Niki a családfenntartó, mert a tartalékok sajnos kezdenek kifújni. Nyilván, ha énekelnék, és csinálhatnám a dolgomat, akkor erre nem lenne szükség. Többek között ezért is remélem, hogy nyáron zöld utat kapunk a koncertezéshez. Csak legyen közönség!” – mondta Cini, majd így folytatta:

“Kicsit el vagyok keseredve, amiért már egy éve ilyen nehéz az élet… Az éltető erő számomra a színpadon van, a közönség szeretetében, az éneklésben. Ez a járvány elvette tőlünk mindazt, ami jó és fontos volt számunkra. Szeretném most már visszakapni, és nagyon remélem, hogy hamarosan újra színpadra állhatok” – közölte Zalatnay Sarolta.

A járvány most újra visszaszorulóban van, így talán van esély arra, hogy nyáron akár már koncerteket is lehet tartani.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép forrása: RAS-Archívum)