Zacher Gábor keményen odaszólt a felelőtlen embereknek: “A fiataloknak csak az nem jut eszükbe, hogy…”

Zacher Gábor toxikológus, a hatvani kórház sürgősségi orvosa kemény szavakkal üzente meg az embereknek, hogy bizony egyáltalán nincs minden rendben, és a hétvégén beköszöntött jó idő ellenére sem kéne felelőtlenül a szabadban bandázniuk.

A szakember az Indexnek adott egy hosszabb interjút, amiben elmondta, nagyon sajnálja, hogy az emberek nem érzik át, mekkora a baj.

“A fiataloknak csak az nem jut eszükbe, hogy a jövő héten lehet, hogy a második emeletre sem tudnak majd felsétálni. A hatvani kórházban – ahol csupán 130 ágy áll a koronavírusos betegek rendelkezésére – is ápolunk 1993-as, 1997-es és 2001-es születésű koronavírusos beteget. Látniuk kellene az embereknek, hogy mit élnek át!”

Zacher Gábornak a következő napokkal és a húsvéti időszakkal kapcsolatban sincsenek túl jó előérzetei. Valószínűnek tartja majd, hogy az ünnep és a jó idő beköszöntével az emberek mennek majd kirándulni, rokonokat látogatni. Ez pedig szerinte óriási felelőtlenség:

“Sajnos az emberek elfelejtik, hogy mekkora szar van ebben az országban” – fogalmazott a tőle megszokott szókimondó stílusban Zacher Gábor. A teljes interjút ITT TUDOD elolvasni.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!