Várkonyi Andi saját fotóját manipulálta, hogy bemutassa, mire képes a retus: neked a természetes vagy a mesterkélt tetszik?

Sajnos manapság egyre kevesebb természetes, manipulálatlan fotót láthatunk a magazinok címlapjain. Tökéletességet hajszoló világban élünk, amiben rengeteg mesteréltség van.

Oda jutottunk, hogy manapság szinte már csak a hibátlan az elfogadott, egy kis tökéletlenség sem engedhető meg a hírességek fotóin.

Ez a trend nagyon ártalmas, hiszen az átlagemberek közül sokan hajlamosak azt gondolni, hogy a szétretusált celebek a való életben is így néznek ki, holott nyilván ez egyáltalán nincs így.

Várkonyi Andrea most saját fotójának a segítségével mutatta meg, hogyan néz ki az arca természetesen, és hogy fest akkor, amikor különböző számítógépes programok segítségével manipulálja a képet.

A különbség óriási, mégis nekünk sokkal jobban tetszik a természetes verzió: emberibb és bizony még szebb is. Andi ezt a szöveget írta a kép mellé: “Na, 3 kattintással tudok ilyen képet csinálni a saját fotómból. Csak az a baj hogy az nem én vagyok. Az nem a valóság. Úgyhogy, bár nyilván szebb a második kép, marad az eredeti. Így legalább megismernek a képem alapján.”

Nekünk sokkal jobban bejön az eredeti, természetes verzió. Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!