Válik Kulcsár Edina és férje: Csuti elárulta, miért lett vége valójában kapcsolatuknak

Pénteken ugyanaz a néhány sor jelent meg Kulcsár Edina és Csuti Instagram oldalán is. A pár közölte: itt a vége a kapcsolatuknak. Íme a bejegyzés:

“Egy évig küzdöttünk, de mivel mindkettőnknek más a szeretetnyelve, így elengedtük egymás kezét.

Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Csuti is, hiszen mindent megtett, hogy rendbehozza a házasságunkat, ahogyan én is, de sajnos nem ment.

Van egy örök közös célunk, hiszen itt a két fantasztikus gyermekünk és mindkettőnknek az a küldetése, hogy ők azt lássák, hogy összetartunk és, hogy szeretetteljes környezetet teremtsünk számukra.

Csutival továbbra is segítjük egymást, dolgozunk együtt is és neveljük a gyerekeket. Próbáljuk feldolgozni ezt a nehéz helyzetet.

Ráadásul egy ideje már tart ez az állapot, így kérünk szépen mindenkit, hogy tegyetek ti is így és kíméljetek meg minket a rosszindulatú és ítélkező kommentektől” – olvasható a közleményben.

Blikknek sikerült utolérnie Csutit, aki szűkszavúan nyilatkozott a kialakult és véglegesnek tekinthető helyzetről:

“Most nem vagyok jól, de Edinával közösen hoztunk egy döntést, ami elkerülhetetlen volt. Nincs harmadik fél, már nem működött jól a kapcsolatunk.

A közleményben mindent elmondtam, amit szerettem volna, a legfontosabb viszont, hogy a gyerekek ebből semmit ne érezzenek – mondta Szabó András Csuti.

Kulcsár Edina és Csuti kapcsolata egyébként 2016-ban kezdődött, ennek tettek most közösen pontot a végére.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép forrása: RTL Klub)