Tragikusan fiatalon, 29 évesen elhunyt a magyar énekes, aki együttesével hazánkat képviselte az Eurovíziós Dalfesztiválon

Az AWS zenekar akkor lett országosan is ismert, amikor Viszlát, nyár! című dalukkal 2018-ban megnyerték a Magyar Televízió A dal című műsorát, így ők jutottak ki az Eurovíziós dalfesztiválra, ők képviselték hazánkat.

A banda tagjai egyből belopták magukat a nézők szívébe, különösen az énekes, a szuggesztív egyéniséggel, remek előadói készséggel és kiváló hanggal rendelkező Siklósi Örs.

Tavaly nyáron az együttes lemondta akkorra tervezett koncertjeit, így derült ki, hogy Örs leukémiával küzd. Tele volt tervekkel, ám a betegség végül legyőzte őt.

Az AWS együttes tagjai így búcsúznak tőle közösségi oldalukon:

“Elmondani az elmondhatatlant, leírni a leírhatatlant. Ez az, amit most meg kell tennünk. Júniusban Örsnél leukémiát diagnosztizáltak. Megszakadt szívvel tudatjuk veletek, hogy tegnap, február 5-én társunk, barátunk, testvérünk, Siklósi Örs 29 éves korában hosszú küzdelem után távozott közülünk.

Januárban tervezett kiállni elétek és a nyilvánosság elé, hogy elmesélje a történetét a betegséggel kapcsolatban. Tavasszal készült kiadni első szólólemezét, amit kiegészített zenekaros felállással, nyáron készült volna az AWS legújabb, ötödik nagylemeze és ősztől indultak volna újra a koncertek” – írják a zenekari tagok.

A teljes bejegyzést a zenekar Facebook oldalán, IDE kattintva  tudod elolvasni.

Mi most leghíresebb dalával búcsúzunk Örstől. Nyugodjon békében, emlékét megőrizzük.

(Kiemelt kép: AWS Facebook oldala)