Tóth Vera nem köntörfalazott a házasságról, videón a vallomása: “Szerintem ez a legszebb dolog a világon, amivel…”

Természetesen Tóth Verának is megvan a véleménye húga és Krausz Gábor válásáról.

Az is igaz, hogy nem szólalt meg túl sokszor az ügyben, néhány sokat sejtető mondata azért mégis volt.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy Vera hogyan kommentálta Gabi és Gábor válását, ide kattintva kiderül.

Ide kattintva pedig láthatod, milyen gyönyörű menyasszony volt Tóth Vera a nemrég megtartott, titkos esküvőjén.

Az énekesnő az esküvőről és a házassággal kapcsolatos gondolatairól a Tények Plusznak adott exkluzív interjút:

“Azt gondolom, hogy a házasságnak van súlya. Tudom, hogy nagyon sokan nem értenek ezzel egyet, de én mindig hittem ennek szentségében és súlyában. Nem az van, hogy kiválasztottalak téged, hogy te vagy a csajom, én meg a pasid, hanem az életemet adom a kezedbe.

Szerintem ez a legszebb dolog a világon, amivel megtisztelheted a másikat és magadat is” – kezdte Tóth Vera, aki arról is beszélt, hogy rögtön tudta, hogy számára Pauli Zoltán a nagy ő.

“Belenéztem a szemébe, és valami ősi, nagyon zsigeri érzésem volt, hogy ő az igazi, aki marad, akár életem végéig is. Ezt nem tudom kijelenteni, mert az embernek az élete annyi mindent hozhat.

Lehet, hogy tíz év múlva kiábrándulunk egymásból, és azt mondjuk, hogy akkor én erre, te meg arra. Ez is előfordulhat, de nem erre rendezkedem be” – árulta el az énekesnő.

Tóth Vera azt is bevallotta, férjével együtt mindketten szeretnének gyermeket: “Mind a ketten benne vagyunk már a korban, reméljük, összejön. Ha meg nem, akkor ott van a kis Hannaróza, akit majd tejben-vajban fürösztünk, meg a család gyerektagjait.

De ezzel sincs elvárásom, tehát nem kell mindenáron szülővé válni, vagy abba belerokkanni, ha esetleg mégsem jön össze. De mind a ketten arra vagyunk berendezkedve, hogy lesz gyermekünk.

Szerintem Zoli nagyon jó apuka lesz, én meg nagyon jó anyuka, mert zsigerileg bennem van az anyukavér” – hangsúlyozta az énekesnő.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!