Tóth Gabi tiszta vizet öntött a pohárba: őszintén és részletesen elmesélte, hogyan is rúgták ki az egyik kommentelőjét

Tóth Gabi az elmúlt hetekben kapott hideget-meleget azért a történetért, amit ő maga mondott el nemrég, és ami akkor esett meg, amikor terhes volt kislányával, Hannarózával.

Akkor egy ember egy kommentben az énekesnő (akkor még meg nem született) gyermekének a halálát kívánta. Gabi telefonált a férfi munkahelyére, elmondta az esetet, aminek az lett a következménye, hogy az illetőt kirúgták.

Tóth Gabi most a csalad.hu oldalon vezetett blogjában saját maga mesélte el, mi és hogyan is történt pontosan:

Az énekesnő elmondta, mindenképpen beszélni szeretett volna azzal az emberrel, a szemébe akart nézni annak, aki a gyermekének a halálát kívánta. A félreértések elkerülése végett azt is hangsúlyozta, hogy az eset nem most, a világjárvány idején, nem is karácsonykor, hanem körülbelül másfél éve történt.

Mikor olvasta a kommentet az alábbiak játszódtak le benne:

“Eldöntöttem, hogy beszélni akarok ezzel az emberrel. A szemébe akartam nézni, és megkérdezni, hogy „miért?”. A profilján szinte semmi nem volt feltüntetve, csak a neve és a munkahelye. Annak a számát nem volt ördöglakat kideríteni, hát tárcsáztam. Semmit nem terveztem el, nem gondolkodtam, szinte gépiesen cselekedtem. Vele akartam beszélni, tőle hallani a válaszokat. Nem így alakult. Lett következménye a tettének, bár nem én intéztem, de nyilván annak hatására (is) történt, hogy miután a vonal másik végén megkérdezték tőlem, hogy milyen ügyben keresem, én elmondtam. Tárgyilagosan, meglepően nyugodt hangon. Vélhetően nem ő volt a legjobb munkaerő, és az sem kizárt, hogy máskor is történt már hasonló, ami miatt a munkáltatója később úgy döntött, hogy megválik tőle. Én nem kértem tőle, de az ellenkezőjét sem” – írja Tóth Gabi.

Ez azért árnyalja a képet az egész esettel kapcsolatban, és végre Gabi részletes és teljes nézőpontját is megismerhettük ebben a történetben.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!  

(Kiemelt kép: Instagram – Tóth Gabi)