Tóth Gabi teljes extázisban lépett fel új szerelmével: a képek mindent elmondanak!

Tóth Gabi nemrég kiírt magából mindent ami történt vele az elmúlt évben. Így írt közösségi oldalán megosztott posztjában:

„2023.. sose feledlek.. Egy év, egy életre elegendő élménnyel, tapasztalással, megannyi kínnal és fájdalommal …testben és lélekben.. megannyi csodálatos pillanattal, amikor azt érzed, hogy nem lehetsz boldogabb… nehéz lenne mindent elmondani (talán majd egy könyvben).”

„Sok hibámból tanultam..sok emberi játszmából tanultam.. megtanultam, hogy nem leszek áldozat és kijövök ebből a rohadt szerepből..

Megtanultam, hogy egy perc alatt fordulnak el emberek az életedből, hogy megannyi helyet és űrt hagynak maguk után, hogy ezzel beengedd azokat, akik feltétel nélkül szeretnek… amikor megérzed, hogy neked is jár a szeretet.. amikor megengeded magadnak..

Megtanultam, hogy mindig az első érzés az igazi, hogy hinni kell akkor is, amikor mindenki mást akar, hogy csak te tudod igazán azt, ami jó neked…

Engedjetek meg pár “tanácsot” egy ilyen év után: Ne engedd, hogy “debilizáljanak”, , hogy nem vagy jó és erős…, ha azt érzed, hogy megmásítják a valóságod, akkor menj , fuss…

Ne engedd, hogy irányítsák az életed..ha a családod teszi, akkor se, ha a barátaid, akkor se… ha ezt érzed, akkor feltételekkel szeretnek.. merj onnan kilépni , mert mérgezni fog… nagyon … ha lépsz, könnyű leszel és szabad! Erős és bátor! Jogod van az érzéseidhez.

Nem vagy egyedül! Elég egy ember önzetlen szeretete …Elég egy mosoly a gyermekedtől, aki lát téged és azt szeretné , hogy boldog legyél, mert akkor fogja érezni a biztonságot! Te is érezni fogod a biztonságot! Meg lehet találni! Magunkban…Fel tudsz állni! Magadért tedd meg! Gyermekedért tedd meg! Szintet lépsz, ahol feltétel nélküli szeretet vesz majd körül .. ezt biztosan állíthatom

Nem akarom osztani az észt…Közhelyeket puffogtatni.. Csupán megfogadtam kislány koromban, hogy bátorítani fogok embereket.. hogy nektek is jár, hogy megérdemlitek a szeretetet, a jót, a szépet, a nehezet, a fájdalmat, a boldogságot, a pihenést, az utazást, a szerelmet, az életet!” – olvasható Gabi közösségi oldalán, aki végül arról írt, hogy ezek után mit vár a következő évtől:

2024 a megélések , újrakezdések éve lesz számomra.. a tiszta lap, ami mindenkinek jár! „Köszönöm, hogy velem és ellenem voltatok! Köszönöm a sok szép levelet és a sok gúnyt is! Köszönöm a valóságban kapcsolódást” – írta bejegyzésében az énekesnő.

Az új évben máris egy szívének kedves programon vett részt szerelmével, Papp Máté Bencével. A Győri Bálon közösen léptek fel, és Gabi szemmel láthatóan teljes extázisban szórakoztatta a közönséget. Íme a fotók:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagram oldala)