Tóth Gabi tajtékzik, szerinte kiforgatták a szavait, nem rúgatott ki senkit: itt van pontosan, mit állított a nyilatkozatában

Tegnap több sajtótermék is azzal a címmel jelentetett meg cikket, hogy Tóth Gabi kirúgatott a munkahelyéről egy rosszindulatú kommentelőt.

Az énekesnő úgy érzi, hogy ezek a szalagcímek kiforgatták a szavait. Közösségi oldalán reagált a cikkekre az alábbi mondatokkal:

“Ismét azzal kellett szembesülnöm, hogy bizonyos médiumok teljesen kiforgatták a szavaimat és kattintásért, aktivitás növelésért a karakterem, személyem ellen ugrasztották az embereket! Aljas karaktergyilkolás zajlik bizonyos oldalakon… (nem csak velem teszik ezt) kihasználva ezzel minden olyan embert, akik bizonytalanok, frusztráltak, elveszettek… ÉN SENKIT NEM RÚGATTAM KI A MUNKAHELYÉRŐL!

Azt hiszem itt az ideje, hogy komolyabb és szigorúbb intézkedéseket vezessenek be az internetes bántalmazással kapcsolatban!” – írta Tóth Gabi, és az eredeti cikket is megmutatta, amely így szól:

„Ha a gyerekemet, a családomat bántják, az még mindig megvisel. Még terhes voltam a lányommal, amikor valaki azt írta, hogy bárcsak halva születne. Ha valaki ilyet ír, akkor egyből felkapom a vizet, de szerintem ez érthető… Nem tétlenkedtem, utánamentem. Megkerestem az illetőt, és szóltam a munkáltatójának, hogy munkaidőben a közösségi oldalon mások halálát kívánja az alkalmazottja. Kirúgták!”

Gabi teljes bejegyzését ITT TUDOD megtekinteni.

Ebből kiderül, az énekesnő valóban nem mondta a kommentelő munkáltatójának, hogy bocsássák el a rosszindulatú alkalmazottat, csupán jelezte nekik, hogy az alkalmazott munkaidőben a közösségi oldalon mások halálát kívánja.

Ennek a jelzésnek azonban mégis az lett a következménye, hogy az illetőt kirúgták az állásából.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!