Tóth Gabi mellett anyukája és kislánya is elkapta a világjárványt: Gabi sírva mesélte el, hogyan élték meg, milyen tüneteik voltak

Legújabb videójában Tóth Gabi elmondta, hogy ő és családja is elkapta a világjárványt: könnyezve mesélte el az így átélt napokat:

„Nem szeretnék sehol ezzel “haknizni”, nem is szeretnék többet erről beszélni. Csupán szeretnék egy kis erőt adni mindazoknak, akik félnek, és akik már túl vannak rajta. nem vagytok egyedül” – szögezte le Gabi.

“Az édesanyám és én voltunk, akiket ledöntött, iszonyat izomfájdalommal, gyengeséggel, nagyon furcsa tünetekkel jelentkezett. Olyan testi tünetek, amiket még soha életemben nem éreztem. Mintha egy forró vascsövet a gerincemre illesztettek volna, és lángolt volna tőle belül a csontjaim. Ez tartott nekem kb két napig

A lelki-mentális része volt nagyon-nagyon nehéz, én öt kilót fogytam. Olyan erőt adott a gyerek, hogy őt el kell látni, hogy igazából nem is foglalkoztunk azzal, hogy velünk mi van. Olyan szóba se jöhetett, hogy engem ledöntsön, hogy ne tudjak felkelni. Pedig volt olyan pont, amikor úgy éreztem, hogy nem bírok kikelni az ágyból, de aztán rágondoltam arra, hogy itt van a gyerekem, akinek nagyobb szüksége van rám, mint valaha.

Lelkileg nagyon megviselt, pláne az a része, hogy az egyéves kislányom még soha nem volt beteg. Nekem most volt az első olyan, amikor anyaként megtapasztaltam, hogy a gyereked beteg.” Beleesett Hanni első születésnapja, és betegen együtt ünnepeltük. Nehéz volt.

Mára szerencsére már mindannyian jól vannak: “fizikailag teljesen rendbe jöttünk, még fáradékonyabbak vagyunk. Lelkileg kell ezt még… idő lesz kiheverni” – mesélte Tóth Gabi.

Itt meg tudod hallgatni Gabi teljes beszámolóját:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!