Tompos Kátya édesanyja könnyfakasztó dolgot vallott be lányáról: “Kátya 6 éves volt, amikor az apukája…”

Tompos Kátya orosz származású édesanyja, Valentina 2018-ban interjút adott a Meglepetés magazinnak, amit a lap most ismét leközölt. A beszélgetésben könnyfakasztó részletekről vallott Kátya múltjából:

„Amikor megszületett Kátya, próbáltam megmutatni neki azt az utat, ami engem érdekelt. A lányom visszahúzódó, csendes, de érdeklődő volt” – kezdte a színésznő anyukája, majd így folytatta:

“Bár a saját orosz családom távol élt tőlem, Kátyában megtaláltam mindazt, amiért érdemes volt itt maradnom. Az egész életem arról szólt, hogy a lányomnak jó legyen.

Próbáltam neki mindent megadni, hogy ne érezze, csonka családban nő fel. Mi egymásból merítettünk erőt, hiszen Kátya 6 éves volt, amikor az apukája meghalt, és a lányommal ott maradtunk ketten, egymásnak” – hangsúlyozta a lapnak Valentina.

Közben már az is kiderült, hogy Tompos Kátya kollégáinak évekkel ezelőtt feltűnt, hogy valami nincs rendben a színésznővel. Ha kíváncsi vagy rá, Kamarás Iván milyen megrendítő titkot árult el róla, ide kattintva láthatod.

Most már azt is tudni, hogyan telt Tompos Kátya utolsó 3 napja, és mi mindenen kellett keresztülmennie: ide kattintva kiderül.

Hétfő este pedig, teljesen váratlanul egy új Facebook poszt jelent meg Kátya Facebook oldalán. Ha szeretnéd tudni, miről szól, ide kattintva megnézheted.

Találtunk Kátyáról egy különleges felvételt, amelyen édesanyjának az anyanyelvén, oroszul énekel.

Itt meghallgathatod a csodaszép dalt:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Tompos Kátya Facebook oldala)