Tokár Tamásnak is minősíthetetlen stílusban szólt be egy kommentelő, ő is levesztette emiatt az állását

Tokár Tamás, az RTL Klub Fókusz című műsorának egyik műsorvezetője egy olyan történetről lebbentette föl a fátylat YouTube csatornáján, amit saját bevallása szerint eddig még nem osztott meg a nyilvánossággal.

A sztori több szempontból is nagyon hasonlít ahhoz az esethez, amit Tóth Gabi mesélt el néhány hónappal ezelőtt. Itt is egy minősíthetetlen stílusban kommentelő emberről van szó, aki emiatt szintén elvesztette az állását.

Tokár Tomi így mesélte el a nem mindennapi történetet:

„Volt egy nagyon durva sztori, ezt még nem meséltem el, nem is akartam. Egyszer kaptunk egy nagyon durva nyilvános kommentet, teljes névvel, fotóval és én ezt kiraktam InstaStoryba, mert tudtam, hogy az a bizonyos ember hol dolgozik és mondtam, hogy ilyen nincs a földön, hogy egy ilyen ember ilyen helyen dolgozik és ilyet kommentel valakinek nyilvánosan. És ezek után, én nem csináltam semmit, pár nap múlva felhívnak az állami szervtől, ahol dolgozott, hogy a hölgy már nem dolgozik náluk és hogy elnézést kérnek a nevében és elhatárolódnak ettől a stílustól. Nem tudtak megegyezni, hogy hogyan lehet egy ilyen felelős munkakörben dolgozni és egy ilyen kommentet írni. Hát, igenis van szankció és van hatása annak, hogy az ember mit csinál az interneten” – osztotta meg az esetet a Fókusz műsorvezetője.

Itt meg tudod hallgatni a teljes történetet:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!