Több napig küzdött az életéért, tegnap este elhunyt a fiatal magyar teniszező

Egy ország szurkolt a fiatal magyar teniszezőnek az elmúlt napokban, hogy túlélje a rettenetes balesetet. Sajnos azonban Borsos Olivér tegnap este elhunyt.

Borsos Olivér július 26-án hajnalban, jó barátja, Szendrei Dániel tihanyi esküvője után eddig tisztázatlan körülmények között szenvedett balesetet. Több magyar hírportál arról számolt be, hogy Olivér és barátnője véletlenül a lagzi helyszínén felejtette szállása kulcsát, így valószínűleg Borsos megpróbált felmászni az első emeleti szobájukba. A teniszező azonban lezuhant, ennek következtében súlyos fejsérülést szenvedett, csigolyája is törött.

Az elmúlt napokban Borsos Olivér kritikus állapotban volt, szervezete pedig nem bírta tovább, tegnap este elhunyt. Halálhírét édesapja is megerősítette a Nemzeti Sportnak.

A Magyar Teniszszövetség a hivatalos Facebook-oldalán e szavakkal búcsúzott tőle:

“Megrendítő hír érkezett, egy pár nappal ezelőtti baleset következtében ma elhunyt Borsos Olivér. Egy kiváló teniszező és szakember távozott közülünk. Olivér mindig korosztálya élvonalába tartozott, a korosztályos válogatott keretének is tagja volt, majd ezen tudását is kamatoztatva dolgozott edzőként és pszichológusként a legjobb hazai játékosok mellett. Nyugodj békében Olivér!”

Megrendítő hír érkezett, egy pár nappal ezelőtti baleset következtében ma elhunyt Borsos Olivér.Egy kiváló teniszező…

Közzétette: Hungarian Tennis – 2020. július 30., csütörtök

Nyugodjon békében.