Szörnyű hír jött Reviczky Gáborról! Ő maga erősítette meg a szomorú fejleményt!

Reviczky Gábor fanyar humorának segítségével kivételes művészi erővel formálja meg a groteszk, ironikus karaktereket, de karcos hangja és hűvös arcvonásai alkalmassá teszik a negatív figurák eljátszására is.

Számos filmben és tévéjátékban szerepelt, sokat foglalkoztatott szinkronszínész. Robert De Niro és Jack Nicholson általában az ő hangján szólal meg.

Azt már kevesebben tudják róla, hogy négyszer házasodott. Egyik felesége Sir Kati, színésznő volt. Negyedik feleségét, Krisztinát 1999-ben vette feleségül

Három lánya (Annamária, Nóra, Bora) és egy fia (Zsombor), és négy unokája van

A Nemzet Művésze címmel kitüntetett Reviczkynél 2022 decemberében diagnosztizáltak prosztatatrákot, és azóta sajnos nem javult az állapota, sőt!

Bár nemrég átesett egy műtéten, később kiderült, hogy ez nem volt elég a gyógyuláshoz, ugyanis áttéteket találtak nála.

Emiatt hat kemoterápiás kezelést is kapott. A 75 éves, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész négyféle gyógyszert szed.

Ennek ellenére a színjátszást gyógyírnek tekinti, így mégis elvállalt néhány szerepet, sőt, két filmben is főszerep vár rá. Azonban sajnos most újra kórházba került.

A szörnyű hírt ő maga erősítette meg a colore.hu portálnak: “Igaz, most jöttem ki a kórházból, de holnap mehetek is vissza” – jegyezte meg szűkszavúan, majd arra is reagált, romlott-e az állapota.

“Nem szeretnék erről bővebben nyilatkozni, éppen elég rémhír terjeng erről” – jelentette ki határozottan a csodálatos színész.

Mielőbbi és tartós gyógyulást kívánunk Reviczky Gábornak, még sok ilyen gyönyörű versmondást szeretnénk hallani tőle:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: MTI)