Szomorúan tudatta a rossz hírt Majka: “Fáj a tüdőm és csak fekszem”

Majka az utóbbi hetekben megfeszített tempóban dolgozott, rengeteg koncertet adott. Legutóbb három telt házas bulit is lenyomott a Budapest Parkban, ráadásul három egymást követő napon.

Ez sajnos úgy tűnik, hogy megbosszulta magát, a túlpörgetett tempóra ráment a rapper egészsége. Ezt a szomorú hírt tudatta közösségi oldalán:

“Nincs jó hírem, lebetegedtem, a mai ceglédi koncertet le kellett mondanunk… Napok óta alig van hangom, fáj a tüdőm és csak fekszem.. remélem, nincs nagyobb baj. Senkinek sem kívánom ezt.. Tudom, a szervezők mindent megtettek, hogy jó hangulatú esténk legyen, sokan váltottak is jegyet.. A pandémia után pláne nem kalkulált már senki ilyen vis maiorral.. magam sem. A múlt heti Parkos siker után hirtelen a mi stábunk is leáll…szörnyű ez az egész” – kesergett Majka. Itt elolvashatod a teljes bejegyzést:

Mint ismert, az előadót tavaly ősszel megkínozta a világjárvány, jó pár napra kórházba is kellett vonulnia. Reméljük, most nem ilyen komoly a dolog és nem kapta el ismét a fertőzést, mindenesetre mielőbbi gyógyulást kívánunk.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!