Szomorú hírt osztott meg Dér Heni az ünnepekkel kapcsolatban: ez lesz az első és az utolsó ilyen karácsonyuk

Dér Heni életében az idei karácsony több szempontból is egyedi és meghatározó lesz, és sajnos nem feltétlenül pozitív értelemben.

Ebben az évben ugyanis nem tud hazalátogatni a Vajdaságba a világjárvány miatt, pedig az útra párja, Bakos Gergely is elkísérte volna. Nem fog tehát összegyűlni a nagy család, nagy valószínűséggel kettesben töltik a Szentestét.

Ez lesz az utolsó ilyen alkalom, hogy ketten karácsonyoznak, hiszen már úton van a kisbaba, így jövőre már biztos, hogy eggyel többen lesznek.

“Két ajándékcsomagolás között egy kis pihi, aztán folytatom… Annak ellenére, hogy benne van, nem tudunk Vajdaságba a családomhoz hazalátogatni, megbeszéltük @bakosgergely -el, hogy az ajándékok ugyanúgy itt lesznek, és ha kell, megteremtem magunknak a hangulatot… Lefőzöm a 8 fogásos menüt, narancsos-fahéjas illatba öltöztetem a lakást és videochaten énekeljük majd együtt a “mennyből az angyal”- t… – írta a kép mellé Heni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés

Ebben az évben bizony a legtöbb családnál sajnos nem a megszokott módon fog telni a karácsony, hiszen a világjárvány felülír mindent.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!