Szombaton elhunyt a híres énekesnő, aki 80 millió albumot adott el: legismertebb számát biztos, hogy te is hallottad már

Ez a kiváló művész összesen 173 albumon működött közre és 80 millió albumot adott el világszerte. Most, szombaton, 81 éves korában, Milva, ez a káprázatos tehetségű énekesnő milánói otthonában elhunyt.

Milva ráadásul nemcsak énekesnőként, hanem színpadi és filmszínésznőként, sőt televíziós személyiségként is ismert volt. Jellegzetes hajszíne miatt La Rossa néven szeretik emlegetni.

Az 1960-as évek egyik legnépszerűbb olasz énekesnője volt. Egyaránt népszerű volt Olaszországban és külföldön is, zenei és színházi előadásokban játszott világszerte. Számos albumot kiadott Franciaországban, Japánban, Koreában, Görögországban, Spanyolországban és Dél-Amerikában.

Legismertebb slágerét biztos, hogy te is hallottad már, hiszen mind a mai napig nagyon népszerű a dal, ezt jól mutatja az is, hogy a nagy sikerű Netflix sorozatban, A nagy pénzrablásban is felcsendül. A címe: Bella ciao.

Mi ezzel a dallal emlékezünk rá, nyugodjon békében: