Szögeczki Ági vallomása úgy hatott a többiekre, mint derült égből a villámcsapás: még Ambrus Attilát is könnyekre fakasztotta

Igazán váratlan perceket és rengeteg könnyes pillanatot tartogatott a Farm VIP tegnap esti adása a TV2-n. A játék úgy hozta, hogy a két csapat közül a piros csapatnak kellett egy játékost választani, aki nem folytathatja tovább a versenyt.

A szavazásnál Závodi Marci és az egykori villalakó, VV Ágica, azaz Szögeczki Ági kapta a legtöbb szavazatot, ám ha szűken is, a játékosok úgy döntöttek, hogy Marcinak kell elhagynia a Farmot.

Ám ekkor Ágica szót kért Demcsák Zsuzsától és komoly vallomásba kezdett. Elmondta, hogy az utóbbi napok alatt nem nagyon aludt, mert rettenetesen hiányzott neki kisfia. És bár úgy jött ide, hogy tűzön-vízen át a csapattal tart és csinálja a versenyt, ameddig csak tudja, anyai szíve és kisfia iránt érzett szeretete most mégis fontosabb.

„Haza akarok menni a kisfiamhoz! Én tényleg csapatjátékos vagyok, de közben édesanya is, és ez fontosabb” – folytatta ági, és ebben a pillanatban már Ambrus Attilánál is eltört a mécses.

Vallomásában Ági még azt is elmondta, hogy Vasvári Vivienben igazi barátnőre talált, Ambrus Attilát a végletekig őszinte és egyenes embernek tartja, Novák Zalánban azonban csalódott, mert szerinte Zalán már az elejétől fogva taktikázott és megfigyelte a többieket.

A teljes vallomást itt tudod megnézni:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!