Szinetár Dóra durván kiakadt: “Hánynak kell még meghalni, hogy valaki végre…”

Szinetár Dóra ritkán veszíti el a türelmét, most azonban minden bizonnyal elszakadt nála a cérna.

Indulatos Facebook bejegyzésben kelt ki a szilveszteri petárdázók ellen. A durrogtatások ugyanis egy 4 éves kutya, Duffy halálát (is) okozták, ezt a történetet is csatolta Dóra a posztjához.

Szinetár így fogalmaz közösségi oldalán: “Miért kell néhány infantilis ember pár percnyi adrenalin löketéért állatoknak (és sokszor embereknek, gyerekeknek) meghalni, megsebesülni, vagy épp csak rettegni?

Hogy mikor nő már fel ez a társadalom legalább annyira, hogy ami másnak fájdalmat, vagy tragédiát okozhat az nem lehet szórakozás, az nem lehet elfogadott “normális” időtöltés.

Hogy tényleg sok ember még mindig nem jutott ki az őskorból, amikor hangos dobolással és üvöltözéssel próbálta meg az előember meggyőzni magát, hogy erősebb a természetnél, és a mammutnál?!?

Adjuk már fel! Nem vagyunk erősebbek! Fogadjuk el! Inkább vigyázzunk rá és szeressük az összes benne élő lénnyel együtt!

Hánynak kell még meghalni, hogy valaki végre betiltsa ezt a nyomorult petárdázást és tüzijátékozást?!?

Ahogy szokták mondani… “majd ha egy nyakkendős gyerekének a kezét viszi le a petárda… vagy az ő kedvenc kutyája ugrik az autó alá elszökve a durrogtatás elől”

Talán majd akkor. Nem kívánom. Igazán nem” – fakadt ki posztjában Szinetár Dóra.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: YouTube)