Szeptember 13-tól visszatér a képernyőkre Szujó Zoltán: nem Forma-1-et, egészen mást fog közvetíteni

Szujó Zoltán egy évvel ezelőtt, 2019-ben szakmai okokra hivatkozva, viharos körülmények között távozott a közmédiától, azóta pedig elég keveset hallottunk róla, a tévéképernyőkön sem nagyon tűnt fel.

Ám szeptember 13-tól újra láthatjuk majd és az is eldőlt, hogy melyik csatornán és milyen versenyeket fog közvetíteni:

A 2019-es bajnok Michelisz Norbertet is soraiban tudó WTCR-sorozat (túraautó világkupa) közvetítésein a szakértői csapat tagjaként tér majd vissza Szujó a képernyőre a Sport1-en, a szezon első két versenyén.

A csatorna közleményében azt írja, a műsorvezető Petur András mellett ő lesz a két futam szakértője a stúdióban. A közvetítői csapatnak tagja még Haraszti Ádám, ők hárman kommentálják és értékelik majd a WTCR 2020-as kiírásának hat versenyhétvégéjét és 16 futamát.

„A benzingőz mindig is része volt az életemnek, igazából része a mai napig. Most picit átkerültem a sportpolitikai, sportdiplomáciai oldalra, az innovációért és technológiáért felelős miniszter autó- és motorsportért felelős tanácsadójaként dolgoztam és dolgozom. A televíziózás picit hiányzott, de szerencsére a Michelisz Norbiék által alapított tehetségkutató szimulátoros versenyt Norbival már kommentáltam a Sport TV-n, és ez azért lehetőséget biztosított arra, hogy beszéljek a mikrofonba” – idézi Szujót a Sport TV honlapja.

Sok sikert kívánunk Szujó Zoltánnak a hamarosan következő debütáláshoz, reméljük izgalmas versenyekről és magyar sikerekről fog majd beszámolni.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!