Mikor a 19 éves lány megpillantotta az inget a szélvédőn, egyből tudta, óriási veszélyben van

Ashley Hardacre egy szerda este beszállt az autójába és mikor beindította a kocsit, észrevett valamit a szélvédőn: Egy ing volt rajta. Az első reakciója az volt, hogy kiszáll és leveszi. De mikor jobban megnézte, látta, hogy az ing egyik ujja az egyik ablaktörlőre volt kötve.

Ashley ezt furcsának találta, elindította az autót de az ing nem esett le. Körbenézett és két furcsa autót látott állni a parkolóban. Az egyik autónak, ami tőle messzebb volt, be volt kapcsolva a motorja ezért a lány kényelmetlenül kezdte érezni magát és nem szállt ki az autóból.

“Becsuktam az ajtókat és egy olyan helyre mentem, ahol biztonságban éreztem magam. Ott aztán lehúztam az ablakomat és le tudtam venni az inget.” – mesélte a lány a CBS News-nak.

Ashley lefényképezte az ablaktörlőre kötözött inget és azonnal feltette a Facebook-ra. A kép melletti szövegben leírta, hogyan jött rá, mi is történik igazából.

“Azt olvastam, hogy az emberek akkor tesznek dolgokat egy autó szélvédőjére, ha az utasát ki akarják csalni a kocsijából. Legfőképp nőkkel történt ilyesmi.” -mondta a lány.

“Beültem és elvezettem egy olyan helyre, ahol sok ember volt és akkor valahogy sikerült levennem onnan a pólót, de ekkor sem szálltam ki, hanem nyitott ablakkal vittem véghez az “akciót”. Szeretném, ha mindenki odafigyelne erre és lányok, kérlek vigyázzatok magatokra. Rengeteg olyan ember van kinn a nagyvilágban, akik bántani szeretnének minket!”

Ashley bejegyzése futótűzként terjedt és már több százezren látták.

Itt Ashley már jól van és boldogan mosolyog barátjával:

Oszd meg te is ezt a fontos üzenetet!