Szakértő elemezte ki Pottyondy Edina elhíresült videóját! Őrület, mit vett észre:

„Odakint most szörnyek járnak. Szörnyek, akik gyerekeket bántottak. Szörnyek, akik a gyerekek helyett a bántalmazókat segítették.

Szörnyek, akik urambátyám alapon kegyelmet osztogatnak. A magyar állam csődöt mondott” – kezdte elhíresült beszédét két hete a 150 000 fős tüntetésen Pottyondy Edina.

Majd így folytatta: „Csődöt mond most is, ma is, amikor nincs egy mindenre kiterjedő vizsgálat, ami tisztázná, kik tudtak a kegyelemről, kik intézték, kik engedélyezték.

Hány ilyen eset lehet még?” – tette fel a kérdést, amire „nincs válasz, csak ócska kommunikációs megoldások vannak”. „Ja, és lecseréltek két lélegző golyóstollat”.

Később azt is elemezte, milyen állapotok uralkodnak az iskolákban és a nevelőotthonokban:

„Nincs szaktanár, nincs fejlesztőpedagógus, nincs kréta, orvos, vécépapír, nincs nyitva hétvégenként a szülészet. A gyümölcs drága, a kórházi koszt ehetetlen. Ezeket mindenki elmondta ezerszer, Hiába.”

Beszédét végül így zárta: „Állítsuk magunk mellé a magyar társadalmat, a gyengék, a bántalmazottak, a kiszolgáltatottak mellé a magyar embereket.

Leginkább az árva és szegény gyerekeket mellé, akiknek nemcsak a fizikai és lelki biztonsághoz van joguk, hanem egy olyan országhoz is, ahol nem a közöny és nem a gyűlölet uralkodik.”

Most ezt a beszédet elemezte ki Szűcs Gergely kommunikációs szakértő, aki sok érdekes dologra hívta fel a figyelmet a videón látottakkal és hallottakkal kapcsolatban.

Őrület, mi mindent vett észre. Nemcsak Pottyondy beszédében, hanem Novák Katalin lemondónyilatkozatában is!

Ha kíváncsi vagy rá, milyen árulkodó jelekre figyelt fel a szakember Novák Katalin esetében, ide kattintva megnézheted.

Itt pedig mutatjuk Pottyondy Edina szavainak és gesztusainak elemzését:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!