Sokkoló részletek derültek ki a magyar sztárok kedvenc fodrászának haláláról! Sokan még mindig nem tudják felfogni a hírt!

Sokkolta a magyar sztárokat szeretett fodrászuk, Szabó Renáta hirtelen és váratlan halála. Tóth Gabi is összetört a gyásztól.

“Fájó szívvel és mélységes szomorúsággal tudatjuk, hogy szeretett barátunk, kolléganőnk, Szabó Renáta itt hagyott minket. Felfoghatatlan és hihetetlen! Drága Reni nagyon szeretünk és szívünkben örökké élni fogsz!” – olvasható a Szabó Renátát foglalkoztató szalon posztjában.

A tragikus hírt azok a sztárok is nehezen dolgozzák fel, akikkel az elismert fodrász dolgozott. Tolvai Reni például ezt írta közösségi oldalán: “Amíg újra nem találkozunk. Örökké a szívemben. Nyugodj békében, Reni”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TOLVAI RENI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés

Azóta kiderültek a sokkoló részletek a szeretett fodrász haláláról. A Bors cikke szerint a gyönyörű, fiatal, tehetséges Szabó Renáta önkezével vetett véget az életének

“Még mindig nem tudtam felfogni, sokkolt, amikor kiderült, mi történt, hogy eldobta magától az életét – mondta nagy sóhajjal a TV2 stylista, Kiss Márk.

“Senki nem tudja ezt felfogni, Reni állandóan mosolygott, kívülről úgy tűnt, mindig vidám, jókedvű. Mindenki szerette, ő volt az egyik legtehetségesebb fodrász itthon, rengeteg munkája volt, a hazai sztárok közül szinte mindenkinek csinálta már a haját, felfoghatatlan tragédia.

Említette párszor, hogy boldogtalan. Amit elbújtatott egy ilyen nagyon vidám álca mögé. Általában nagyon csacsogós, nagyon mosolygós volt. De én azt gondolom, hogy ez nagyon jó figyelmeztetés arra, hogy merre tart a világ!

Mert az ő halálához nagyban hozzájárult a közösségi média, a kialakult énképe az embereknek. Mert ő is mindig elégedetlen volt saját magával, a külsejével, miközben ő egy gyönyörű lány…

Nem tudjuk, hogy mi játszódott le benne, hogy mi kellett ahhoz, hogy ennyire mélyre kerüljön” – nyilatkozta a stylist.

(Kép forrása: TV2)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!