Sokat mondó képpárral mutatja meg a mentőszolgálat, mennyit fejlődött egy mentőautó felszereltsége az elmúlt 40 év alatt

“A mentők elhivatott bajtársi közössége is felkerült arra az internetes listára, amin az év legkiválóbb magyar teljesítményét keresik. 2020 az egészségügyi dolgozóktól erőn felüli teljesítményt követelt meg, emellett nem szabad említés nélkül elmenni. – mondta Takács Ákos nagykövet, aki az Országos Mentőszolgálatot jelölte kimagasló teljesítménye alapján, mint fáradhatatlan segítség, mint csapat és mint a saját kommunikációját kellő könnyedséggel és profizmussal építő szervezet.

Ha te is büszke vagy a magyar életmentők teljesítményére, amivel közel másfél millió rászorulónak nyújtottak segítséget 2020-ban, szavazz te is az alábbi linkre kattintva:

highlightsofhungary.hu

“A Nézőpont Intézet legutóbbi közvéleménykutatása alapján, a három évvel ezelőtti kimagasló eredményhez képest is javítottak a mentőszolgálat elhivatott bajtársai. A megkérdezettek tízes skálán helyezték el a mentőkbe vetett bizalmat, ami 8,4- es átlagra emelkedett. Szintén változás, hogy mára a megkérdezettek 79 százaléka ajánlaná is a pályakezdő fiataloknak az életmentő hivatást! Köszönjük a bizalmat.” – olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán. 

Azt pedig, hogy mennyit fejlődött egy mentőautó felszereltsége az elmúlt 40 év alatt, az Országos Mentőszolgálat egy sokat mondó képpárral mutatta meg:

(Kép: OMSZ)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!