Siklósi Örs után újabb fiatal magyar énekes hunyt el tragikusan fiatalon

Még két hete sincs annak, hogy február ötödikén elhunyt egy kiválóan tehetséges zenész, az AWS frontembere, Siklósi Örs, aki együttesével hazánkat képviselte az Eurovíziós Dalfesztiválón.

Rengetegen szerették, akik ismerték, mind azt mondták róla, hogy fantasztikus ember volt. Ma pedig újabb szörnyű halálhírről kell beszámolnunk, egy újabb kiváló zenész-énekes távozott közülünk.

Az Over My Dawn zenekar énekese, frontembere Tóth Bence halálhírét a zenekar Facebook oldalán tették közzé, ebből idézünk:

“Halálával kapcsolatban semmilyen egyéb információt nem szeretnénk megosztani, kérünk mindenkit, hogy ezzel kapcsolatban se a családtagokat, se a zenekar tagjait ne keressétek.

Ami mellett viszont nem lehet elmenni szó nélkül, az Bence karaktere és tehetsége, amivel 10 évig vezette a zenekart és hogy egy az underground körökben ismert, színpadképes produkciót épített fel az évek alatt velünk és korábbi zenésztársaival. Mindnyájan hálásak lehetünk azért, hogy ennek részesei lehettünk, valamint, hogy tanulhattunk, fejlődhettünk mellette az évek során.

Énekesként, frontemberként, videósként is remekül helytállt, folyamatosan fejlesztve, képezve magát. A zenekaron belül is sokszor ő képviselte a józan, nyugodt hangokat, nélküle egészen bizonyos, hogy nem jutottunk volna idáig” – olvasható az együttes Facebook oldalára kitett megemlékezésben.

Nyugodjon békében.