Schobert Norbi brutálisan kifakadt egy teltebb nőket éltető Facebook poszton, nem válogatta meg a szavait. Szerinted kinek van igaza?

Schobert Norbi egy meglehetősen hosszú bejegyzésben válaszolt arra a nagy népszerűségnek örvendő Facebook posztra, ami a 70 kg feletti hölgyeket élteti.

Norbit érezhetően nagyon felzaklatta az a poszt, és többek között az alábbi gondolatokat írta le saját oldalán:

“Az ilyen posztokkal romboljátok le a magukra odafigyelő, igényes Nőket és hagyjátok büszkén az Instán feszíteni pizzával, kólával, jégkrémmel a kézben, a nem sportoló 70 felettit!”

Később így folytatta:

“70 kg kell Neked otthonkában? Szuper! Erre most ezt toljátok? 70 kilótól vagy jó Nő?! Csak azzal jó a szerelem? Kellő zsír és sonka a fizikai vágyadhoz? Gratulálok! Én szégyellem magam!”

Posztja vége felé pedig ezt hangsúlyozta:

“Milliók tornáztak rám a 90-es és 2000-es években! Százezreknek segítek, erre ezt lájkoljátok? Ezt? Ezt osztjátok? Szerintetek 70 kiló alatt nem jók a Nők??? Elmondom! Jók alatta is és felette is, de nem írhatsz és posztolhatsz ilyet! Lehet a modell belső értékek nélkül is taszító és a molett, vidám, szerető Nő is szexi. A harcom nem erről szól! Az egészségről és a tiszteletről, de mindig őszinte leszek.”

Schobert Norbi teljes bejegyzését IDE KATTINTVA olvashatod el. Te mit gondolsz? Szerinted kinek van inkább igaza a témában?

Oszd meg másokkal is!