Schobert Norbi: “A kövérség elfogadása az olyan, mint a tuberkulózisban egy véres köpet”. Ezzel indokolta kijelentését:

Schobert Norbi az Ozone TV vendége volt, és abban a műsorban sem fogta vissza magát, újabb, rendkívül megosztó, brutális kijelentéseket tett. Többek között ezeket mondta:

“Ha sokan szenvednek tuberkulózisban és nem hajlandóak ellene tenni orvosilag és sokan elkezdenek véreset köpni és elkezdik posztolni Instagramon a véres köpetes zsebkendőket és egyre több lájkot kap, aki nagyobb véresebb köpetet tud köpni és akkor beszéljünk elfogadásról. És ha beszólsz, hogy ne köpjél már véreset, az meg body shaming (testszégyenítés). Na, ugyanez a kövérség elfogadása. A kövérség elfogadása olyan, mint a tuberkulózisban egy véres köpet. Nem a kövérség undorító, az egy betegség”.

A fitneszguru tisztában volt vele, hogy ezzel a kijelentésével sokakat ki fog borítani, ennek kapcsán azt mondta, hogy, ha nem tetszik, amit mond, akkor „be kell fogni a fület”:

Norbi így folytatta mondandóját: “Gondoljunk úgy a saját hájunkra, mint egy rohadt véres köpetre a tuberkulózisban, és küzdjünk ellene.”

Majd ezzel az újabb erős kijelentéssel zárta gondolatmenetét: “minden egyes kövér ember a magyar társadalomból annyit vesz ki a nagy közös költségvetésből, elmondom neked, hogy az SMA-s gyerekek nem kapnak miattuk injekciót.”

IDE KATTINTVA meg is nézheted és hallgathatod Schobert Norbi teljes okfejtését

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép forrása: Schobert Norbi Instagram oldala)