Saját felelősségére kiengedték Schobert Norbit a kórházból: kiderült, miért akart mindenáron hazamenni

Schobert Norbi, aki bő egy héttel ezelőtt, múlt csütörtökön kapott sztrókot, már otthonában látta vendégül az RTL Klub Fókusz című műsorának stábját.

Több mint egy hetet töltött kórházban, azonban saját felelősségére most hazaengedték, az is kiderült, miért akart mindenáron hazamenni a fitneszguru.

“Saját felelősségemre hétvégére ki lettem engedve. Egy oka van: most lesz a 19. házassági évfordulónk, ezt mindenképp úgy akarom megélni, ahogy meg tudom… és ezt együtt szeretném megélni” – nyilatkozta Norbi a riportban.

Azt is elárulta, miben fog változtatni életvitelén, hogyan szervezi majd ezentúl a napjait, hogy minél kevesebb eséllyel ismétlődhessen meg újra a baj:

“Ma már naponta egy munkát fogok végezni, egy feladatot, és lenyugszom. Lehet, hogy egy egészség-példakép voltam huszonöt éve, csak hát eltelt huszonöt év. Én meg ötven elmúltam, eltekintettem attól is, hogy eleve egy rossz szívbillentyűvel születtem. Csak a feladataimmal foglalkoztam. Meg kell tanulnom befelé nézni, gondolkodni. Nekem ez egy intő jel, visszahúzódom, visszaveszek a feladatokból, a terhelésből, és megkísérlek csak a pozitív dolgokra koncentrálni” – hangsúlyozta Schobert Norbert.

Itt megnézheted és meghallgathatod a teljes riportot:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!