Rejtélyes körülmények között hunyt el az Ötödik elem színésze: egy barátja talált rá holttestére, a halál oka egyelőre ismeretlen

Ügynöke, Cindy Cowan szerint a színésznek a halála előtti héten a világjárványra jellemző tünetei voltak, a tesztje azonban negatív lett – így egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a halálát.

Az azonban biztos, hogy barátja holtan talált rá a 62 esztendős Tommy Listerre, aki szerdán már nem reagált barátai hívására, kiderült, hogy kaliforniai lakásában érte a halál.

A 196 centis színész, akit Tiny-nak, tehát Picinek becéztek szívritmuszavarokkal küzdött, az utóbbi időben mégis makkegészségesnek tűnt. Aztán egy hete a koronavírus tüneteit mutatta, ám a teszt negatív lett, így rejtély, mi okozhatta a halálát.

Tommy “Tiny” Lister olyan legendás filmekben is komoly szerepet kapott, mint mint az Ötödik elem, ahol Lindberg elnököt játszotta vagy a Sötét lovag. Pályája elején olyan filmekben tűnt fel, mint a Szökevényvonat vagy a Beverly Hills-i zsaru II. A Végre péntek-kel kezdődő Péntek-sorozatban ő volt Deebo.

“Csodálatos fickó volt, aranyból volt a szíve. Mindenki szerette, egy igazi gyengéd óriás” – ezekkel a szavakkal méltatta őt az ügynöke.

Nyugodjon békében.