Rájössz, melyik közismert magyar ember látható ezen a 37 éves képen?

Kevesen tudják róla, hogy zenész családban született, édesapja fúvós hangszereken játszott, édesanyja zongorista volt.

Saját bevallása szerint már 6 éves korától mentős szeretett volna lenni.

Gimnáziumi tanulmányait követően nem vették fel a Semmelweis Egyetemre, ezért 1983 és 1998 között az Országos Mentőszolgálatnál mentőápoló, majd mentőtiszt pozícióban dolgozott.

1994-ben a HIETE Egészségügyi Főiskolán mentőtiszti diplomát szerzett. 2000-ben újabb diplomát szerzett, ezúttal mégis a Semmelweis Egyetemen mentálhigiénés szakember szakirányon.

Ennek oka az volt, hogy véleménye szerint az esetek nagy részében a mentősnek lelki eredetű problémákat is kezelni kell.

1998 és 2002 között a SmithKline Beecham Consumer Healthcare Kft. (későbbi nevén GlaxoSmithKline) multinacionális gyógyszeripari vállalat tudományos munkatársaként és értékesítőjeként dolgozott főállásban.

Emellett azonban – heti egy alkalommal, titokban – éjszakai mentősként tovább dolgozott. Ebben az időben (2002) szerezte meg harmadik, PR diplomáját. Ezt a mentősöket érintő kommunikációs feladatok érdekében tette.

2004-ben felkérték, legyen az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Ezt azzal a feltétellel fogadta el, hogy újraszervezheti az egész intézmény kommunikációs rendszerét, ezért ő lett az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR-igazgatója is.

Bár a mentőszolgálat vezetőit azóta többször váltották, szakmai elismertségét mutatja, hogy ő viszont közel két évtizede megmaradt pozíciójában. Már biztos te is kitaláltad, hogy Győrfi Pálról van szó.

“Győrfi Pál húszévesen, bajszosan, egy kórház és a felnőtt élet kapujában” – írta a kép mellé. Mivel Győri jelenleg 57 éves, ez a fotó 37 évvel ezelőtt készült.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Győrfi Pál (@gyorfipal) által megosztott bejegyzés

Oszd meg, hogy barátaid, ismerőseid is láthassák!