Ráhívták a rendőröket Németh Kristófra: a színész megdöbbent, mikor a zsaruk közölték, miért igazoltatják

A világjárvány, az azzal járó korlátozások és a bezártság úgy látszik, hogy sok emberből furcsa reakciókat vált ki.

Németh Kristóf is megbizonyosodhatott erről, aki a minap épp PCR tesztjére várakozva sorban állt egy iroda előtt, aztán egyszer csak megjelentek mellette a rendőrök és igazoltatták őt.

Így mesélte el a furcsa élményt a Borsnak: “Sorban álltunk egy Covid PCR-tesztre várva egy iroda előtt, szabad téren, egymástól két méterre, maszkban. Egyszer csak megjelentek a rendőrök, és igazoltattak mindenkit. Később elmondták, hogy bejelentés érkezett a „csoportosulás” miatt, ezért jöttek ki. Vagyis valaki feljelentett minket. Szomorú, hogy van akiből a feljelentést hozza ki ez a mostani helyzet” – mondta el csalódottságának hangot adva a színész.

Majd így folytatta: “Érthető, hogy mindenki ideges és feszült, senkinek sem könnyű az élet, de ez annyira elszomorító…. A rendőrök egyébként az igazoltatás után szép napot kívántak, megköszönték, hogy betartunk minden szabályt, és elmentek.”

Nagyon reméljük, hogy mihamarabb megszabadulhatunk végre a korlátozásoktól és minden visszazökkenhet a normális kerékvágásba.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Instagram – Németh Kristóf)