Rácz Géza elveszítheti otthonát és utcára kerülhet, Schobert Norbi reakciója: nem jajveszékelni kéne, hanem dolgozni

Schobert Norbi pártfogoltja, Rácz Géza és a fitneszguru amiatt kerültek konfliktusba, hogy Schobert Norbi a médiából tudta meg, hogy Rácz Gézának és családjának súlyos lakásgondjai vannak.

Ha Gézáék nem találnak sürgősen megoldást az anyagi problémáikra, akkor az utcára kerülhetnek. Schobert Norbi szerint a Rácz családnak nem a bulvárlapoknak kellene jajveszékelni a helyzetükkel kapcsolatban, hanem el kellene menni dolgozni.

Rácz Géza a Tények Pluszban elmesélte, néhány nappal ezelőtt tudta meg, hogy el kell hagyniuk azt a Pándon lévő ingatlant, amelyben most élnek. Első kétségbeesésében rögtön egyik újságíró ismerősét hívta, akinek elsírta a bánatát.

Norbi pedig az újságból tudta meg, mi a helyzet. Telefonált Gézának és jól leteremtette a fiút. Norbi tegnap hívása annyira rosszul esett Gézának, hogy percekig csak zokogott, meg se tudott szólalni. Schobert Norbi elismerte, hogy a megszokottnál szigorúbban beszélt védencével, ám ebben a segítő szándék vezette.

Szerinte egy albérlet megszűnésénél ma Magyarországon sokkal súlyosabb problémák is vannak. Gézáék anyagi problémáira pedig egyedül a munka jelenthet megoldást.

Végül Norbi és Géza a Tények Plusz kamerái előtt békültek ki. Itt meg is nézheted a tudósítást:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!