Pottyondy Edina videóban tálalt ki Magyar Péterről: “Megjelenik egy csávó a nyilvánosságban, és két hét után nagyobb a…”

Pottyondy Edina úgy összezavarodott a Magyar Péter-jelenségtől, hogy a szokásosnál csak egy nappal később, szerdán tudta megjelentetni az erről szóló videóját.

Így írt erről kedden közösségi oldalán: „Az a helyzet, hogy nincs egybefüggően 24 óra, amikor ugyanazt gondolnám a Magyar Péter jelenségről. Elvesztem a Messiás-skálán.”

„Még azon se tudok vicceskedni, hogy mennyire nem értem, ami Magyar körül történik, mert időről-időre úgy érzem, hogy értem.

Akkor szeretnék videót csinálni, amikor tudom végre, hogy mit gondolok. Vagy megjön a CIA utasítás, hogy mit kell mondanom. Lol.”

Az influenszer végül szerda reggelre mégis elkészült videójával, ám továbbra sem tudott zöld ágra vergődni Magyar Péterrel kapcsolatban:

“Olyan sűrűn jönnek az újabb és újabb fordulatok, mintha a Discovery csatornája előtt peckelték volna ki a szemem” – indította a videóját.

Pottyondy szerint elképesztően felkapták Magyar Pétert, aki bődületes mennyiségű lájkot generál a közösségi oldalakon:

“Megjelenik egy csávó a nyilvánosságban, és két hét után nagyobb a hype körülötte, mint a 11 éves Mozart első operája után.”

Hogy mi mindent mondott még Magyar Péterről, Varga Juditról és Orbán Viktorról, kiderül az itt látható videóból:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!