Pottyondy Edina újra beleszállt Tóth Gabiba: „Gabi azzal a tempóval tolja, mint azok a gazdag öreg amerikaiak, akik…”

Tóth Gabi szakítását és új kapcsolatát egyszer már kielemezte Pottyondy Edina, ám néhány nap alatt annyi minden történt, hogy a humorista újra megszólalt az ügyben.

Az előző Tóth Gabis videóját már több mint 600 ezren nézték meg, ha még nem láttad volna, mindenképpen érdemes bepótolni.

Ha kíváncsi vagy rá, milyen meglepő részletet szúrt ki Edina Tóth Gabival kapcsolatban, ide kattintva kiderül.

Ide kattintva pedig egy vadiúj videót láthatsz arról, hogyan viharzott ki a stúdióból Gabi, miután Majka jó alaposan beszólt neki.

Pottyondy Edina sem kíméli az énekesnőt legfrissebb videójában: Krausz Gábor albérletben, Tóth Gabi Horvátországban nyaralt, az új pasija szüleivel együtt – kezdte a humorista, majd így folytatta:

„Valaki itt megint túltol valamit. A keresztény ikonból az anyósok álma akar lenni. Már látom a Nők Lapjában az új rovatot: szeresd a párod… szüleit!”

„Gabi azzal a tempóval tolja, mint azok a gazdag öreg amerikaiak, akik Kolumbiában keresnek feleséget, ott az a deal, hogy tiéd lehet az ártatlan Juanita, de a család is megy vele az USÁ-ba” – szúrt oda Edina, és még nem volt vége:

„Napokig tartott a dilemma, hogy kapjon-e kést a kezébe a nemzet csaló gánya. Ha ő szegi meg az ország kenyerét, az bizony Isten, haza, csalárd.” – kommentálta a kenyérszegést a humorista.

Végül Gabi szelt, Pottyondy Edina pedig véleményezett, itt teljes egészében is láthatod a videóját:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!