Pintér Tibor gyönyörű lányát, a 22 éves Jankát gyakran a színész barátnőjének nézik: szerinted hasonlítanak egymásra?

Janza Kata és Pintér Tibor gyönyörű lánya, Janka, 1998-ban született, így idén töltötte be 22. életévét. Miután Pintér Tibort az elmúlt évtizedek során gyakran láthattuk fiatal, dekoratív hölgyekkel mutatkozni, az emberek gyakran lányát a gyönyörű Jankát is a barátnőjének gondolják.

Janka ilyenkor el szokta viccelni a helyzetet édesapjával együtt, persze csak egy bizonyos határig, utána úgyis rájönnek a bámészkodók, hogy apa-lánya párosról van szó.

“Apa szokott ezzel poénkodni, de az a szerencséje velem, hogy felveszem a fonalat, és én is előadom, hogy a barátnője vagyok. Egy idő után azért rájönnek, hogy itt valami nem stimmel, mert véletlen elszólja magát, hogy “Kislányom, milyen popcornt kérsz?” Körülbelül olyan tíz percig simán elhiszik, hogy nem a lánya vagyok” – mesélte Janka a  Jakupcsek plusz című televíziós showban.

Egy hasonló sztorit a  Tények Plusznak is elmeséltek: “Amikor elmegyünk bevásárolni az irónia kedvéért azt kommunikálom, hogy a fiatal barátnőmet nem tudom lerázni. Janka ebben tök jó partner, végigvisszük ezt a viccet” – mondta Pintér Tibor.

Itt láthatod édesapjával a csodaszép Jankát, mindketten szenvedélyesen szeretik a színházat és imádják a lovakat:

Itt Janka is Tibor mellett a legifjabb Pintért, Mátét is láthatod:

(Kép: Pintér Tibor, Instagram)

(Kép: Pintér Janka – Instagram)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!