Pécsi Ildikó új végrendeletet írt a halála előtt, ráadásul mobiltelefonja is fontos titkokat rejtett

Még most, közel két hónappal a halála után is derülnek ki új dolgok a csodálatos Kossuth-díjas színésznő, Pécsi Ildikó utolsó heteivel kapcsolatban.

L. Péterfi Csaba, akit Ildikó a fogadott fiaként szeretett, azon szűk körhöz tartozott, akiket a művésznő közel engedett magához még életének az utolsó, legszomorúbb és legnehezebb időszakában is.

Csaba most a Best magazinnak mesélte el, hogy több fontos, említésre méltó dolog is történt ezekben a hetekben, hónapokban:

„Az utolsó hetekben Pécsi Ildikó teljes nyugalmat szeretett volna maga körül, egy szűk kör kivételével mindenkivel megszakította a kapcsolatot. Azt kérte, a mobilja legyen nálam, de meghagyta, csak akkor kapcsolhatom be, ha ő már nem lesz. Azt mondta, mindent abban találok, amire szükségem lesz.

„Sok leírt szöveg és hangfelvétel maradt, de a telefonjáról előkerültek továbbiak. Olyan történeteket mesél el rajtuk, amiket azelőtt soha. A házassága előtti szerelmekről például…” – osztotta meg L. Péterfi Csaba az új információkat.

Sőt, az is kiderült, hogy Pécsi Ildikó nem sokkal a halála előtt új végrendeletet is készített:

“Korábban Dr. Magyar György ügyvédnél helyeztek letétbe egyet még Lajos bácsival. Ildikó a halála előtt otthon azonban írt egy újat. Ezt azért is tudom biztosan állítani, mert én voltam az egyik tanú, így pontosan ismerem a tartalmát is, amiről természetesen nem beszélhetek.”

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!