Pásztor Anna bevallotta, közel 30 év után szakított párjával, gyermekei apjával: a szakításuknak több árulkodó jele is volt

Ki gondolta volna, hogy annyi maximum pontos produkció, annyi dicséret és elismerés közben Pásztor Anna elképesztően nehéz időszakon ment keresztül a Dancing With The Stars forgatása alatt.

Véget ért ugyanis a kapcsolata Galotti Balázzsal, akivel közel 30 évet töltöttek együtt és két gyermekük is van. Benji hét, Zoé pedig négy éves. Természetesen ezt megélni érzelmileg különösen nehéz volt, ám szerencsére kellő intelligenciával álltak a szakításhoz.

Így mesélt erről Anna a Blikknek:

“Volt majdnem harminc csodálatos évünk, amit nem szeretnénk megtagadni. Szomorú, amikor két ember ennyi idő után szakít. Mivel vagyunk annyira intelligensek és szerettük egymást, ezért jóban maradtunk.

Minket a két gyermekünk örökre összeköt, és szerettük volna a különválásunkat úgy intézni, hogy ők a lehető legkevésbé sérüljenek. Minden velük kapcsolatos dolgot megbeszélünk és számos alkalommal programokat is csinálunk együtt, de természetesen ez a helyzet soha nem egyszerű és nem fájdalommentes.” – vallotta be az énekesnő

A tánc különösen kapóra jött Pásztor Annának, hiszen a produkciók segítségével ki tudta táncolni magából a felgyülemlett érzelmeket:

“Általában én találtam ki a produkciókat és Köcse Gyuri alkotta meg az ötlethez a koreográfiát, így a táncainkban benne voltak azok az érzelmek, amelyeket a szakítás óta megéltem” – árulta el Anna.

Pásztor Anna ezen kívül még azt is bevallotta, hogy bizony együttese, az Anna and the Barbies legújabb dalainak a szövegeiben is tetten érhető az, mint ment keresztül az utóbbi hónapokban. A dalok és a tánckoreográfiák is árulkodó jelnek tekinthetők, melyekből kitűnik, hogyan élte meg Anna az elmúlt hónapokat.

A tánc és a zene tehát több szempontból is segítségére volt Annának, és természetesen nagyon büszke arra, hogy párjával, Köcse Györggyel együtt a harmadik helyen végeztek a Dancing With The Starsban.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!