Pár nappal 35. születésnapja előtt elhunyt a bajnokságot is nyert magyar focista

Egykori klubja, a Nyíregyházi Spartacus közölte a szomorú hírt, hogy alig néhány nappal azelőtt, hogy betöltötte volna 35. életévét, elhunyt egykori bajnokcsapatuk egyik kiválósága, Ulvicki Mihály.

A szolnoki születésű játékos a helyi csapatban kezdett futballozni, volt a Videoton majd a Puskás Akadémia tagja is, megfordult Szegeden, majd a Jászapáti csapatánál, végül 2014 februárjában került Nyíregyházára, amelynek színeiben 10 mérkőzésen lépett pályára, a szezon végén pedig NB II-es bajnoki címet ünnepelhetett.

A Nyíregyháza Spartacus FC az ünneplés pillanatainak felelevenítésével búcsúzik legendás játékosuktól: ezeket a megható sorokat írták facebook oldalukra:

“Soha, senki nem táncolt még olyan önfeledten a Városi Stadionban Dér Henivel, mint te! A 2014-es bajnoki címet ünnepelték a Nyíregyháza Spartacus vezetői, játékosai, szurkolói, majd elvitted a showt a sztárfellépőtől. A rekortánra lépve letépted magadról a bajnoki címért kapott pólót, és boldogan táncoltál.

Egy sikeres szezon végén, bajnokcsapat tagjaként! Nekünk már örökre így maradsz meg, egy életvidám, bohókás emberként, aki amikor lehetőséget kapott, a szívét kitette a pályára. Nem ismertél elveszett labdát, igyekeztél megakadályozni az ellenfél akcióit, meccs közben pedig űzni, hajtani a többieket.

Aztán jött a megdöbbentő hír, hogy váratlanul itt hagytál bennünket. Pár nappal a 35. születésnapod előtt. Felfoghatatlan. Isten veled Misi!”

ELHUNYT A SZPARI KORÁBBI JÁTÉKOSA, ULVICKI MIHÁLYA középpályás tagja volt a 2014-es bajnokcsapatnak. Soha, senki nem…

Közzétette: Nyíregyháza Spartacus FC – 2020. szeptember 10., csütörtök

Ulvicki Mihály pályafutása során 116 NB II-es meccsen lépett pályára

Őszinte részvétünk, nyugodjon békében.