Őrület, mit kértek Jákob Zolitól a Nagy Ő-vel kapcsolatban: videón a szokatlan kívánság!

A Nagy Ő című műsor valószínűleg kitörölhetetlen nyomot hagy Jákob Zoli életében, annak ellenére, hogy választottjával, Bettinával nem tartott sokáig a kapcsolatuk.

Az üzletember nemrég feltöltött egy videót a közösségi oldalára, amelyben mindent elmond Bettináról, és a szakítás okát is felfedi:

“Sokat beszélgettünk Bettinával arról, kinek mi az elképzelése a jövőről, illetve mit vár el egy kapcsolattól. Ezek a nézeteink nem egyeztek, s bár próbáltuk megtalálni a közös hangot, nem sikerült.

Megvitattuk egymás problémáit, és nem sikerült megoldanunk ezeket. Nagyon másképp éljük az életünket” – kezdte a milliárdos, majd így folytatta:

“Voltunk többször vacsorázni, megleptem őt a munkahelyén, elmentem a kedves szüleihez is, ő pedig főzött nekem és hozott vadast, mert tudta, hogy az a kedvencem.

Nagyon megkedveltem őt, helyes nő, de ennél több nem tudott kialakulni” – közölte az üzletember, aki azt is elárulta, mi befolyásolta még a döntésében:

Visszanézve a nyáron forgatott Nagy Ő című műsort Zoli látta, hogyan viselkedett Betti a többiekkel. Mint ismert, a műkörmösként dolgozó hölgynek volt a legtöbb balhéja a versenytársaival, sokszor kiabált, és bizony a féltékenységét sem tudta leplezni a többiek előtt.

“Voltak olyan, nem túl pozitív dolgok is, amiket a műsorban láttam róla, és csak akkor derültek ki számomra. Emiatt felmerültek kérdések bennem, és ezeket próbáltuk átbeszélni.

Ettől függetlenül nem bántam meg, hogy mellette döntöttem akkor” – mondta a videóban a milliárdos. Ennek ellenére a Nagy Ő című műsort nagyon szerették a nézők.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy meglehetősen rendhagyó kérés érkezett az üzletemberhez. Egy egyetem elkérte a Nagy Ő-ben használt molinót (plakátot) a Valentin napi bulijukra.

Szerinted mit tervezhetnek a képpel? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon! Zoli fel is olvasta, mi állt a levélben:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jákob Zoli 🕺 (@jakobzoli) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Jákob Zoli Instagram oldala)