Óriási dráma a TV2 stúdiójában! Élő adásban tudták meg, hogy elhunyt Tompos Kátya! Videón, hogy fogadták a borzalmas hírt:

A TV2 reggeli műsorának házigazdái és vendégei élő adásban értesültek arról, hogy elhunyt Tompos Kátya. Így fogadták a borzalmas hírt:

“Az élet óriási rendező, ahogy azt szoktuk mondani” – kezdte a felvezetőt a jól láthatóan teljesen megrendült Istenes László. Majd így folytatta: “Egy picit másként terveztük a műsor végét, vidámkodni szerettünk volna Serbán Attilával, aki itt van már reggel óta velünk”

Végül a rutinos műsorvezető letaglózva jelentette be a hírt: péntek hajnalban, 41 éves korában Tompos Kátya meghalt.

Kicsivel később a Jászai Mari-díjas színésznő kollégája, Serbán Attila is megszólalt: elcsukló hangon a következőket mondta: „Erre nem lehet most találni szavakat.”

“Alapvetően mindenki abban bízott, hogy meg tud gyógyulni” – hangsúlyozta a stúdióban a könnyeivel küszködő színész.

Maga Kátya is az utolsó pillanatig reménykedett abban, hogy legyőzheti a gyilkos kórt: ide kattintva megtudhatod, milyen szörnyű betegségben szenvedett.

Azonban halála előtt rendelkezett arról, mi legyen a gyógykezelésére összegyűjtött hatalmas pénzösszeggel: ide kattintva megtudhatod a részleteket.

Ha pedig kíváncsi vagy rá, hogyan fogadták a TV2 reggeli műsorának a Mokkának a stúdiójában, élő adásban Kátya halálhírét, itt láthatod.

Mutatjuk a drámai felvételt:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!