Orbán Viktor szerda este zárt frakcióülésen beszélt, kiszivárgott, szerinte mi az a 3 veszély, ami az országot fenyegeti

Orbán Viktor miniszterelnök megtartotta évadzáró beszédét a Fidesz-KDNP frakcióülésén Debrecenben – adta hírül a Magyar Nemzet szerda este. A lap értesülései szerint a miniszterelnök „nem köntörfalazott” a koronavírus okozta válság súlyosságát tekintve, amelynek a gazdasági szociális és egészségügyi hatásairól egyaránt beszélt.

A Magyar Nemzet információi szerint a képviselők minden eddiginél jobban várták a miniszterelnök beszédét, aki az egyik legszenvedélyesebb előadását tartotta.

Orbán Viktor beszédében kijelentette: a Magyarországot fenyegető 3 legfőbb veszély a járvány, a bevándorlás, illetve az, ha Gyurcsány Ferenc újra a hatalom közelébe kerül.

A miniszterelnök az elmúlt egy évet összegezve egészségügyi, gazdasági és szociális válságról beszélt. Szerinte Magyarország a hármas válságot kiemelkedően jól kezelte, az oltásoknak köszönhetően másfél hónappal előbb indíthatták újra a magyar gazdaságot, mint a többi európai országét.

A közelgő választások kapcsán a képviselőket harcra szólította, azt mondta, mondjanak igazat a kampányban az ellenfélről, ami szerinte annyi, hogy „Gyurcsány a főnök”, Karácsonyék csak mellékszereplők.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!