Orbán Viktor meglepő helyről küldött videót: elárulta, min kell most a fél szemünket tartani, hogy a kanyarban előzhessünk

Orbán Viktor miniszterelnök váratlan helyről jelentkezett be és küldött videóüzenetet a magyar embereknek. Taskentből, Üzbegisztán fővárosából tette közzé az alábbi videót, amelyben a következőket hangsúlyozza:

“Az egész ország harcol a koronavírus-járvány ellen, de közben nekünk fél szemünket a gazdaságon, a gazdaság újraindításán kell tartani. Nehéz a helyzet, de a magyar gazdaság újraindítása fontos, szeretnénk másokat is megelőzve kanyarban előre jutni.

Gazdaságpolitikánk első fázisa az volt, amikor külföldi befektetőket hívtunk Magyarországra, hogy munkahelyeket és modern technológiát teremtsenek.

A második szakaszban megerősítettük a magyar kis- és középvállalkozókat, hogy képesek legyenek a Magyarországon megtermelt termékeiket külföldön, export formájában eladni.

Elérkeztünk a harmadik szakaszhoz, mikor a megerősödött magyar vállalkozások külföldön hoznak létre vállalkozásokat, hajtanak végre beruházásokat és az ott megtermelt profitot fogják majd hazahozni Magyarországra. Így fogjuk helyreállítani a magyar gazdaság pénzügyi egyensúlyát.

Ezért utazunk Üzbegisztánba, bővítjük a magyar cégek üzleti lehetőségét, jönnek velünk a nagy, magyar sikeres cégek: OTP és a középvállalkozások is, remélem, sikeres tárgyalásokat folytatunk és a mai napon megerősítjük a magyar gazdaságot” – közölte a kormányfő.

Itt te is megnézheted a teljes videót:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!