Orbán Viktor locsolóvers helyett rendhagyó képpárral üzent az országnak húsvéthétfőn:

Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalára egy rendhagyó képpárt posztolt húsvéthétfőn. Az egyiken, a 2019-es képen egy szokásos, húsvéti, locsolkodós pillanatkép látható, a 2021-es képen azonban az, hogy a kormányfő húsvéthétfőn is az íróasztal mögött ül.

A 2019-es képnél ez a szöveg olvasható: “Két évvel ezelőtt a szokásos módon, meghitt családi körben telt a húsvét. A sonka várta, hogy megszegjék, az unokák az udvaron játszottak. Derűsen vártuk a nyarat, hiszen az ország minden rezdüléséből áradt az optimizmus és az életerő.”

A 2021-es fotónál pedig az alábbi gondolatok kaptak helyet: “Idén, ahogy tavaly is, máshogy telik a húsvét. Elmaradtak az ölelések, a locsolóversek, a hosszú beszélgetések, és a kölni sem került elő. Van helyette munka.

Dolgozunk, hogy minél hamarabb legyőzhessük a vírust. Küzdenek az orvosok, az ápolók, a szülők. Küzdünk, és a vakcináknak köszönhetően minden egyes oltással közelebb kerülünk a győzelemhez. Várjuk a nyarat és reménykedünk, hogy együtt sikerülni fog” – üzente az országnak Orbán Viktor.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!