Orbán Viktor kormányfő Pintér Sándor és Szijjártó Péter társaságában jelentette be az új célt: ekkor jöhetnek az újabb lazítások

Orbán Viktor miniszterelnök tegnap délután a közösségi oldalán osztotta meg, hogy immár a 4 millió beoltotton is túl vagyunk. Mindez azt jelentette, hogy szombattól rengeteg könnyítés lépett életbe, melyekről már mi is írtunk részletesen.

IDE KATTINTVA elolvashatod, milyen változások érvényesek mától, részletesen leírjuk azt, mi hogyan változik és az új szabályok pontosan kikre vonatkoznak.

Sokan találgatták, hogy a négymillió beoltott után mi lesz a következő határ, amikor az újabb lazítások hatályba lépnek majd. Orbán Viktor mostani Facebook bejegyzéséből nagyon úgy tűnik, hogy ötmillió beoltottat követően számíthatunk majd az enyhítések következő lépcsőfokára.

A miniszterelnök a kép mellé, amelyen Pintér Sándor belügyminiszter valamint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter társaságában látható, a következő szöveget írta, mintegy megjelölve az új célt: “Következő cél: 5 millió beoltott. Regisztráljanak!”

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!