Olyan szinten szétműttette magát a pénzben fürdő milliárdoscsemete, hogy még legjobb barátai sem ismernek rá:

Barrie és Tony Drewitt-Barlow lánya, Sofia gyerekkora óta szokva van a pénzhez. Milliárdos szüleinek köszönhetően már óvodás korábban milliós zsebpénzt kapott, most pedig korlátlan hitelkártyája van. Mióta a 18-at betöltötte, pénze egy jelentős részét szépészeti beavatkozásokra költi, így már szinte teljesen felismerhetetlen.

“Dührohamot kapok, ha nem férek hozzá azonnal a pénzemhez, óriási stressz, ha néha nem működik a terminál, és nem tudok fizetni”.

Hiába a rengeteg pénz, a most 21 éves Saffron Drewitt-Barlow sosem volt megelégedve testével, és ezen csak még jobban rontott az, hogy sokan csúfolták is például a kis mellei vagy keskeny szája miatt.

A lány ezért úgy döntött, hogy plasztikai műtétek sorozatát végezteti el saját magán. Bőven telt az operációkra, hiszen a nő saját bevallása szerint is úszik a pénzben:

„Nem közölném, hogy pontosan mennyi pénzem van a bankban, de sok. Ha mondjuk egymillió dollárnál kevesebb lenne, akkor szerintem sírnék, hogy ilyen alacsony életszínvonalra nem süllyedhetek” – nyilatkozta a The Sun című lapnak.

Azt pedig, hogy menyire sikerült a műtéteknek köszönhetően széppé tenni az ifjú hölgyet, a ti megítélésetekre bízzuk.

(Képek forrása: Instagram)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!